OKTOBER WOONMAAND

funda afgestruind, nieuw huis gevonden, plannen maken voor de schilder, passen de meubels nog wel of moet er wat bij komen…

leuk huis, lekker blijven wonen, update, wat extra ruimte, verbouwen, meubels nog ok of ook hier iets vervangen….

zoveel keuzes, zoveel kleuren zoveel stijlen en sferen, woonbladen doorbladeren, moodboards maken op pinterest, woonprogramma’s bingen, het houdt niet op met de hulp om je eigen smaak te realiseren in je ’thuis’

mocht je juist hulp nodig hebben bij de laatste te maken keuzes voor een harmonieus totaalbeeld, bel of mail mij gerust dan gaan we samen aan de slag om alle keuzes op elkaar af te stemmen en er een geheel van te maken. super leuk proces om iets bijzonders, iets eigens te maken die helemaal past bij jou, je gezin….

       

monique tieleman