hiervoor kunt u mij inschakelen

  • totale begeleiding bij het realiseren van uw droomhuis of de perfecte bedrijfsruimte
  • ontwerp, regie, kleur-, materiaaladvies, lichtplan, moodboard, monsterstalen
  • hulp bij een uitdaging in uw interieur of een geplande grote aanschaf
  • meubelindeling en advies
  • kleuradvies voor in- en exterieur
  • particulier en zakelijk ontwerp van lichtplan
  • aankleding van gerealiseerd project of verkoopwoning door stylen en accessoires

mijn stijl laat zich het beste omschrijven als modern en warm, met duidelijke Scandinavische en Italiaanse invloeden. dit uit zich in gebruik van veel natuurlijke materialen en rijke kleuren. ik ben altijd op zoek naar een balans van neutrale, tijdloze elementen met unieke details die uw interieur karakter geven.

modern

warm

Scandinavisch

Italiaans

natuurlijke materialen

neutrale basis

kleurrijke accenten

licht

verlichting

accessoires

smaakprofiel van cliënt

persoonlijkheid

mijn stijl

werkwijze

graag begin ik een samenwerking – want dat is het – met een oriënterend gesprek. wat zijn uw wensen? wat is uw stijl? en hoe zijn planning en budget? op basis van dit gesprek presenteer ik een voorstel, met een eventueel moodboard en/of schetsen. samen werken we vanuit dit voorstel toe naar een definitief ontwerp met een planning. uiteraard assisteer ik u vervolgens graag bij de aanschaf van meubels en het laten maken van interieurelementen maar ook met het decoreren van het interieurplan.

gerealiseerde projecten met matser interieur, designa interieur, daacha gietvloeren, kvadrat woontextiel, romo woontextiel, flantua projectstoffering, dijko gordijnatelier, vd akker stoffeerderij, bert heikamp, peter lentjens, van ginkel, van engelenhoven aannemer

de samenwerking met fijne collega’s uit het vak is prettig voor de complexiteit/de communicatie om een zo mooi mogelijk eindresultaat te behalen.